دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور

Blog Article

سیستم سوخت‌رسان شامل اجزایی مانند پمپ سوخت، فیلتر سوخت و انژکتور است که سوخت دیزلی را به موتور می‌رساند. طراحی بهینه این سیستم نه تنها بر عملکرد موتور تأثیر دارد، بلکه می‌تواند بر هزینه‌ تولید و نگهداری دستگاه نیز تأثیرگذار باشد.

بستگی دارد. به طور کلی، قیمت موتور دیزلی از چند میلیون تومان تا چند میلیارد تومان متغیر است. ما در ادامه، به تفکیک برند، قیمت انواع موتور دیزل موجود در بازار را آورده‌ایم:

کاربرد اصلی دیزل ژنراتور وقتی است، که دسترسی به برق شهری امکان پذیر نیست و گاهی هم برای کاهش هزینه‌های مصرف انرژی بکار می‌رود.

برای استعلام قیمت ابتدا با توجه به نیاز پروژه خود مدل ژنراتور و توان آن را مشخص کرده و سپس برای دریافت قیمت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

این دستگاه که از یک موتور دیزلی و یک آلترناتور تشکیل می‌شود انرژی مکانیکی را از طریق یک دینام به نیروی الکتریسیته تبدیل می‌کند.

ژنراتورهای جاروبک دار دارای قطعات متحرک زیادی هستند که با هم کار می کنند و اگر حتی یکی از این قطعات آسیب ببیند یا خراب شود، می تواند بقیه قطعات ژنراتور را تحت تاثیر قرار دهد.

از دلایل اصلی که بسیاری از افراد این نوع را ترجیح‌ می‌دهند، نوع سوخت، مخرن ذخیره آن، حمل ‌و ‌نقل به ‌نسبت آسان و همچنین راه‌ اندازی راحت است.

دیزل ژنراتورهای با توان متوسط برای مصارف صنعتی یا تجاری که نیاز به تأمین برق دائم و با قدرت ثابت دارند، طراحی شده‌اند. این ژنراتورها در مواقعی که نیاز به تأمین برق برای مدت طولانی و در شرایط سخت باشد، گزینه‌های بسیار مناسبی هستند.

به طور کلی دیزل ژنراتورها توسط شرکت‌ها و برندهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود. از مهم‌ترین برندهای تولیدکننده موتور (انجین) می‌توان به بادوین، ولوو، پرکینز، کامینز، موتورسازان تبریز و بنز(ایدم تبریز) و همچنین تولید کننده های ژنراتور (آلترناتور) می توان به شرکت‌های استمفورد انگلستان، مکالته، لوری سومر، لینز، وگ، استریم و دیزل ساز اشاره کرد.

قیمت این دستگاه‌ها بسته به برند و ویژگی‌های فنی متفاوت است. به‌عنوان مثال، ژنراتور تک مکالته با قیمت حدود ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال در دسترس است.

برای استعلام قیمت دیزل ژنراتور از چه طریقی‌ می‌توانیم اقدام نماییم؟

دیزل ژنراتور یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین دستگاه‌ها در صنعت تولید برق است. این دستگاه‌ها به‌ویژه در مناطقی که دسترسی به شبکه برق سراسری محدود است، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

موتور دیزلی قلب دیزل ژنراتور است که سوخت دیزلی را به انرژی مکانیکی تبدیل می‌کند. موتورهای دیزلی معمولاً در دسته‌بندی‌های مختلفی از لحاظ تعداد سیلندر قرار می‌گیرند؛ از تک سیلندر تا دوازده سیلندر.

دیزل ژنراتور اضطراری برای تولید جریان الکتریکی مورد نیاز در زمان قطعی برق مورد استفاده قرار می گیرد و زمانی نمایش بیشتر که جریان برق شهری قطع شود این نوع دیزل ژنراتور وارد مدار می شود و برق مورد نیاز را تامین می کند.

Report this page